Appel

Paarden lopen als een rode draad door mijn leven vanaf jong meisje tot op de dag van vandaag. Naast mijn werk als zorgcoördinator en studieloopbaanbegeleider op een MBO heb ik jaren geleden een studie “mensgericht coachen” afgerond. Op een gegeven moment kwam ik zelf in aanraking met paardencoaching. Ik was hier ontzettend enthousiast over en was vastbesloten dit zelf ook te kunnen. Ik heb toen de opleiding tot paardencoach bij 3PK gevolgd en daarna was het voor mij een logische stap de paarden en het coachen te combineren.

Appel & Peerden coaching; de plek waar mijn interesse voor mensen en paarden samen komt. De paarden hebben mij inmiddels overtuigd van hun kwaliteiten als co-coach. De snelheid waarmee zij het vertrouwen winnen, de feedback en de inzichten die zij ons geven zijn direct, puur en eerlijk. Dat gun ik iedereen !!

Ik ben een aanhanger van een “leven lang leren” het is nooit klaar.                           Want zonder te leren is er geen groei en zonder relatie is er geen prestatie.Ik vind het een voorrecht wanneer ik , samen met mijn paarden, onderdeel mag zijn van iemands persoonlijke ontwikkeling. Dat doe ik met aandacht, een luisterend oor, professioneel handelend maar juist ook met humor en plezier ! Mijn aanpak is laagdrempelend, informeel, doelgericht, positief, enthousiast,vaak met een lach en soms ook een traan.