Reacties van deelnemers

Arianne is een super enthousiast mens, met een open en positieve houding. Bij   Appel&Peerden coaching gaat het niet om goed of fout, maar om dat wat er gebeurt met jou en het paard. Het was bijzonder om te zien en te ervaren dat elke sessie met verschillende mensen weer compleet anders was, terwijl hetzelfde paard was ingezet. De workshop heeft me dagenlang beziggehouden, het was verbluffend om te merken dat kenmerken van mij direct terug gegeven werden door het paard. Spiegelen met Paarden is een bijzondere ervaring!

Claire Bak-Schuller

——————————————————————————————————————–

Een aantal weken geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het fenomeen paardencoaching. Ik ken Arianne al 35 jaar, en was aangenaam verrast door haar rol als coach. Met een nuchtere directe benadering weet zij snel een sfeer van openheid te creëren waardoor mensen zich op hun gemak voelen. Arianne stelt de juiste vragen op het juiste moment, ze is rustig en krachtig en haar jarenlange ervaring en vertrouwdheid met paarden straalt ze uit. Hierdoor geeft ze mensen die onbekend zijn met paarden een stuk vertrouwen zodat ze niet belemmerd worden door angst.Het pure intuitieve contact met het paard heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik had op dat moment aanmoediging en steun nodig en het paard duwde letterlijk zijn schouder tegen de mijne en steunde me terwijl we samen een stukje gingen lopen. Je kan jezelf niet verbergen voor het paard, hij voelt wat jij voelt zonder belemmerd te worden door eigen gevoelens en gedachten. Ik heb nog nooit zo’n pure zelfspiegeling ervaren en kan het iedereen aanraden.

Marieke Bredero

Grote opkomst clinic PaardenSpiegelen

Geplaatst 17 sep. 2012 23:53 door Anton van Bakel   [ 22 okt. 2012 09:14 bijgewerkt ]

Met een opkomst van maar liefst 40 deelnemers en de vele positieve reacties na afloop mogen we spreken van een bijzonder geslaagde clinic “PaardenSpiegelen”. Na een korte inleiding en uitleg door Arianne Appel werd snel begonnen met een praktische invulling met diverse activiteiten. Hands-on, paard-individu, individu-paard, paard-duo en paard-groep activiteiten. Voor sommigen gesneden koek, voor velen ook verrassende momenten en voor een enkeling de kans om “geluk” te vangen. Lees op onze ledensite meer over deze clinic.

.